Wie zijn wij

Welkom bij Mir-Mar

Wie zijn wij?


Mir-Mar advies en ondersteuning 


- Belasting aangifte particulieren.

- Budget ondersteuning.

- Coaching jongeren zelfstandigheid.Mir-Mar funshopping


Mir-Mar is een non-food service merchandising, gericht op vakantieparken en campings.Over mij


Hallo, mijn naam is Corné van Boven en naast mijn werk ben ik in 2003 begonnen met Mir-Mar internetcafe's, op vakantieparken. In 2006 ben ik begonnen dit uit te breiden met het onderhouden van de kado en speelgoedwinkels, wat ik nog steeds doe. 


doormijn werkzaamheden werdt ik steeds vaker gevraagd voor advies en ondersteuning bij administratie en belastingzaken, particulier en zakelijk. 


door (grote) financiële problemen en of fouten die voorheen gemaakt zijn bij het maken van hun belastingaangifte en toeslagen, ben ik deze mensen gaan ondersteunen en helpen.


omdat het best voor heel veel mensen moeilijk is (ook door privé omstandigheden) om maandelijks uit te komen met hun geld, zonder hierdoor in de problemen te komen. en ik hier steeds vaker voor werdt gevraagd, ben ik mij in deze problemen gaan verdiepen. zodat ik deze personen beter kan gaan ondersteunen, juist voordat dit te laat is en hier geen andere uitweg meer in is.


juiste ook de jongeren die op zich zelf willen gaan wonen en de mensen die uit bewind komen, probeer ik samen met hun, het overzicht te bewaren, te steunen en adviseren.

Altijd op basis van eigen zefstandigdigheid en verantwoording.


 Copyright © All Rights Reserved

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren